0497-641484 info@stibex.com

Project De Kei 2020

Binnen het plan ‘De Kei 2020: Voor en door REUSEL’ wordt gewerkt aan een nieuw cultureel centrum De Kei. Het is de intentie om te werken aan een MFA (Multi Functionele Accommodatie) dat een middelpunt wordt waar burgers elkaar kunnen ontmoeten en de leefbaarheid stimuleert. Samen Doen is een topprioriteit van en vooral in de gemeente; het project ‘De Kei 2020’ is een voorbeeld van het samen met gemeente, inwoners en organisaties handen en voeten geven aan plannen, ideeën en initiatieven die leven in de gemeente.  
 
De stuurgroep van het project bestaat uit vertegenwoordigers van gemeente Reusel-De Mierden én uit Stibex-vertegenwoordigers. De werkgroepen Functionaliteit, Ontwerp & Realisatie, Inrichting & Exploitatie, Financiën en Communicatie en een Klankbordgroep worden bezet door vrijwilligers om tot een praktisch, gedegen en uitgewerkt plan te komen en scenario’s uit te werken.

Dit is Joost Gevers – waarnemend beheerder van CC de Kei

Toen Joost Gevers, een geboren en getogen Reuselnaar, begon aan zijn opleiding Podium- en Evenemententechniek bleek de aantrekkingskracht van De Kei – dé plek in Reusel waar dit samenkomt – moeilijk te weerstaan. Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat hij als weekendhulp startte achter de bar en in de theatertechniek. Inmiddels heeft hij al een jaar of 5 een vast contract op zak en is hij de tijdelijke nieuwe waarnemend beheerder na het aftreden van Ad van Rijthoven. Joost stelt zich voor.

De Kei 2020: Voor en door

Het bestuur van Stibex werkt samen met gemeente Reusel-De Mierden aan het plan ‘De Kei 2020: Voor en door Reusel’. Streven is om een MFA te...