0497-641484 info@stibex.com

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 24 april is de parkeerplaats op Sportpark Den Hoek weer in gebruik! Het is een groot en overzichtelijk terrein geworden. Het sportpark en de omgeving worden de komende tijd nóg mooier, want er staat nogal wat op de planning.

Fietsstraat

De Leijenstraat wordt omgetoverd tot een fietsstraat (waar auto’s met aangepaste snelheid toegestaan zijn). Wel zo veilig voor onze (jeugdige) sporters.

Vanaf 28 april aanstaande zal de Leijenstraat naar verwachting 5 weken afgesloten zijn. Het sportpark is dan bereikbaar via de Turnhoutseweg. Heb je vragen over de wegwerkzaamheden? Neem dan contact op met Patrick van der Heijden van de gemeente Reusel-de Mierden: 06-21 87 36 75 / P.vanderHeijden@reuseldemierden.nl

Nieuw welkom

Naast de wegwerkzaamheden zal de AVR gaan starten met de aanleg van de kunststof atletiekbaan en ook bij Rosolo komt een nieuw kunstgrasveld. De exacte datum hiervan is nog niet bekend. Tot slot zal het sportpark opgesierd worden met een nieuwe toegangspoort. Naar verwachting zal die deze zomer geplaatst zijn. We kijken er dan ook naar uit om iedereen weer veilig welkom te mogen heten op ons mooie sportpark!