0497-641484 info@stibex.com

Over Stibex

Stichting Stibex exploiteert in opdracht van gemeente Reusel-De Mierden Cultureel Centrum de Kei en de vier sportparken binnen de gemeente. De velden en gebouwen van Sportpark Den Hoek te Reusel, sportpark De Leeuwerik te Hooge Mierde, sportpark d’n Daalacker te Lage Mierde en sportpark ’t Kantje te Hulsel worden door Stibex beheerd. 

Stibex voert haar beheertaken uit in opdracht van de gemeente ten dienste van verenigingen en instellingen en is in 1998 opgericht. De exploitatie van Cultureel Centrum de Kei bestaat uit onderhoud van het gebouw, het ter beschikking stellen en verhuren van ruimten en voorzieningen, het organiseren van culturele voorstellingen en de exploitatie van horeca onderneming ’t Kiezeltje. De exploitatie van de vier sportparken bestaat uit het onderhouden van de sportvoorzieningen alsmede het organiseren van het gebruik in overleg met de huurders.   
 
Mede dankzij deze voorzieningen op cultureel en sportief gebied kunnen de diverse verenigingen volop floreren en hun maatschappelijke bijdrage leveren aan de samenleving van gemeente Reusel-De Mierden. Dit is belangrijk voor de leefbaarheid binnen de gemeente en de afzonderlijke kernen.