0497-641484 info@stibex.com

Zo lang Gerrie van Dooren-Janssen zich kan herinneren, kwam ze al in De Kei. Sinds kort komt ze er niet meer alleen als bezoeker, maar werkt ze achter de bar bij ’t Kiezeltje. Ze stelt zich graag voor:

Mooie herinneringen
“Als geboren (1970) en getogen Reuselse heb ik veel herinneringen aan De Kei! Volgens mij heb ik er zelfs even op de peuterspeelzaal gezeten en ik ging er naar de bieb die op de eerste verdieping zat. Vroeger stond er ‘het kastje’ met programma en mededelingen van KV Rosolo en vertrokken we er voor uitwedstrijden. Natuurlijk heb ik er regelmatig theatervoorstellingen, Sinterklaas- en Carnavalsvieringen of muziekavonden bezocht. Maar ook koffietafels en afscheidsvieringen gehad. Hoogtepunten voor mij zijn toch wel de groep-8-afscheidsmusicals van onze jongens: Tijn en Max”.

Redenen genoeg
“Toen een vriendin me tipte dat ze via FB bij De Kei horecamedewerkers zochten, was mijn interesse gewekt. Dus heb ik wat gegoogeld en de volgende dag Joost – de ‘nieuwe’ beheerder – benaderd. Joost vroeg me om diezelfde week langs te komen voor een kennismaking. In ’t Kiezeltje hadden we een relaxt sollicitatiegesprek. Daarna kreeg ik kreeg een korte rondleiding achter de schermen: de bar, een ‘kijkje in de keuken’ en was meteen enthousiast. Met name het sociale aspect van het werken bij De Kei trok me erg aan. Ik kom hier veel bekenden tegen. Mijn zoons werken ook in de horeca en dus onregelmatig. Hopelijk kan ik in de toekomst op minder gezette tijden thuis toch even een moment van samen zijn creëren; dat zou ik prettig vinden. Bovendien maakte mijn ervaring in de horeca dat ik graag solliciteerde. Mensen kennen mij misschien van The Saloon, de Barcommissie van LTC De Kemphanen of als horecavrijwilliger bij de Reuselse Winterfeesten”.

Kleinschalig en persoonlijk
Met Reusel Kermis heeft Gerrie op eigen verzoek ‘proef’ gedraaid en de rest van het team ontmoet. Inmiddels heeft ze een aantal avonden meegedraaid en tijdens de Reuselse weekmarkt. Ze vertelt: “De woensdagavond is nu mijn vaste avond; dan is er de bridgeclub, de EHBO en soms de KVB. Het werken bevalt heel goed. Ik heb leuke collega’s en voelde me echt meteen thuis. Je ziet veel vaste gezichten en het is heel kleinschalig. Overdag werk ik op de universiteit in Tilburg. Ook heel leuk, maar een heel andere doelgroep en organisatie. Gelukkig kan ik mijn werk bij De Kei goed combineren met mijn werk bij de universiteit en mijn gezin. En: ik probeer er in mijn werk altijd iets persoonlijks van te maken. Bij De Kei gaat dit heel makkelijk, want hier liggen mijn roots”.